Permanent hårborttagning

Har du problem med generande hårväxt eller bara vill bli av med håren för gott på ett näst intill smärtfritt sätt? Då är du välkommen hit!

1. Anagen fas

Första fasen i hårets växtcykel då  hårstrået sitter fast i roten, har därmed kontakt med proteinet och hårets växtceller. Ca 20% av kroppens hår är i denna fas åt gången

Permanent hårborttagning 

Jag erbjuder permanent hårborttagning med Cellox 20 som bygger på nya generationens IPL ”celloxteknologin”. Ljuset dras till pigmentet i hårstrået där värmen byggs upp till ca 70 grader för att på det sättet ta död på den hårproducerande roten. På så sätt blir det en snabbare, säkrare och nästan smärtfri behandling.


Hårstrået måste vara i den anagena fasen dvs sitta fast i hårroten för att kunna ta död på roten. Det är därför det tar 6-8 gånger för att bli hårfri.

2. Katagen fas

Andra fasen – övergångsfasen. Håret går från sin aktiva tillväxtfas till att bli vilande innan håret släpper från roten. Det kan ta från några dagar till någon vecka.

3. Telogen fas

Sista fasen – vilofasen. All tillväxt har slutat och håret släpper från hårfollikeln. Det kan ta 1–3 månader innan håret ramlat av. När denna fas är över börjar ett nytt hårstrå att växa.

"Sjukt effektiv

hårborttagning!

Efter första behandlingen har endast några tunna fjun kommit fram,

kan verkligen

rekommendera det här."

/JESSICA D